aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέο «ναυάγιο» για Ατλέτικο και η Μπαρτσελόνα χαμογελά! (vid)

Νέο «ναυάγιο» για Ατλέτικο και η Μπαρτσελόνα χαμογελά! (vid)

Η μία γκέλα διαδέχεται την άλλη, οι εμφανίσεις είναι το λιγότερο ανεπαρκείς και κάπως έτσι η Ατλέτικο Μαδρίτης παρά το γεγονός ότι είναι ακόμα στην κορυφή της βαθμολογίας, μόνο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν μπορεί να τη χαρακτηρίσει κανείς, καθώς υπέστη νέα ήττα, αυτή τη φορά με 2-1 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο εκτός έδρας.

Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη αποτυχημένη εκτός έδρας προσπάθεια των «ροχιμπλάνκος» να πάρουν τη νίκη και κάπως έτσι, η Μπαρτσελόνα που έχει ματς λιγότερο, μπορεί να βρεθεί για πρώτη φορά έπειτα από καιρό στην κορυφή της Primera Division.

Το κακό βράδυ για την Ατλέτικο Μαδρίτης άρχισε να φαίνεται μόλις στο 8’, όταν ο Μπερενγκέρ ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο την αντεπίθεση των γηπεδούχων, που έπιασε στον ύπνο τους «ροχιμπλάνκους», που πλέον είναι φανερό ότι και αμυντικά έχουν πάρα πολλά θέματα.

Η συνέχεια στην ουσιαστική δράση δόθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν η Ατλέτικο άρχισε να πιέζει ολοένα και περισσότερο, φτάνοντας πιο συχνά στην αντίπαλη περιοχη και τελικά βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 77’, με τον Σάβιτς να πιάνει την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γιανίκ Καράσκο.

Κι ενώ όλοι περίμεναν ότι η Ατλέτικο θα μπορέσει να φτάσει στην πλήρη ανατροπή, η Μπιλμπάο πλήγωσε τους φιλοξενούμενους με το ίδιο νόμισμα, όταν ο Μαρτίνεθ με κεφαλιά από κόρνερ του Γκόμεζ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 86’.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ