aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέο «χτύπημα» με αφορμή την ήττα από την Ομόνοια

Νέο «χτύπημα» με αφορμή την ήττα από την Ομόνοια

Νέο «χτύπημα» από τους οργανωμένους φίλους της ΑΕΚ («Guardians») μετά από την πρωινή τους ανάρτηση στο facebook με αφορμή τη συντριβή την Ομόνοια χθες το βράδυ.

Αναλυτικά: «Ο τρόπος που ήρθε η χτεσινή ήττα (και όχι γιατί χάσαμε) πλήγωσε και ξενέρωσε τον κόσμο της ομάδας. Η κριτική, είτε καλή είτε αρνητική (αν και κάποιοι πάντα θέλουν να τα βλέπουν όλα μέλι γάλα) θα γίνεται πάντα. Θα λέγονται και τα θετικά και τα αρνητικά! Στο χέρι σας να επαναφέρεται την τάξη και τα χαμόγελα στους οπαδούς της ομάδας. Ανασυνταχτείτε και αποδείξτε στο γήπεδο τι αξίζετε. Όταν θέλετε μπορείτε και το αποδείξατε πολλές φορές. Εμείς την ΑΕΚ δεν την αφήσαμε όταν το βαρέλι είχε πιάσει πάτο, πόσο μάλλον τώρα που η ομάδα πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια και κάνει αξιοζήλευτα πράματα σε όλους τους τομείς, που άλλοι ούτε στα όνειρα τους δεν μπορούν. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα στο πλευρό της ΑΕΚάρας. Το Σάββατο γεμίζουμε το πέταλο του Αμμόχωστος και πάμε για μια νέα αρχή. Τρία στα τρία για την κορυφή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ