aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέντβεντ: «Ήθελα πολύ να παίξω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»!

Νέντβεντ: «Ήθελα πολύ να παίξω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»!

Ο πρώην Τσέχος διεθνής, Πάβελ Νέντβεντ, ήταν μέρος μιας «Χρυσής Εποχής» για τη Γιουβέντους, μετά τη μετακόμισή του στο Τορίνο από τη Λάτσιο το 2001. Θεωρείται ευρέως ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες που έχει βγάλει η Τσεχία. Ο Νέντβεντ πέρασε οκτώ χρόνια με τη φανέλα των «μπιανκονέρι», έχοντας μεγάλες επιτυχίες.

Πάντως, παρά την άψογη πορεία που είχε ο Νέντβεντ στην Ιταλία, κατακτώντας πολλούς τίτλους, το όνομα του συνδέθηκε πολλές φορές με το αγγλικό πρωτάθλημα, καθώς η Τσέλσι ήταν η ομάδα που ήθελε να τον κάνει δικό της. Ο ίδιος όταν ρωτήθηκε για το ποιο ήταν το γεγονός που τον στενοχώρησε στην καριέρα του, δήλωσε χαρακτηριστικά σε μέσα της πατρίδας του:

«Αυτό που με στενοχώρησε περισσότερο στην καριέρα μου, είναι ότι δεν έτυχε να παίξω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μου άρεσε η γενιά του Πολ Σκόουλς και του Ράιαν Γκιγκς, τους οποίους και θαύμαζα. Για να πω την αλήθεια, ήμουν λίγο ζηλιάρης με τον Κάρελ Πομπόρσκι, ο οποίος έπαιξε με τη φανέλα της Μάντσεστερ και έζησε μεγάλες στιγμές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ