aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝεϊμάρ: Αντιμέτωπος με διετή φυλάκιση

Νεϊμάρ: Αντιμέτωπος με διετή φυλάκιση

Ο Νεϊμάρ βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη εξαιτίας οικονομικής απάτης κατά τη διάρκεια της μεταγραφής του από τη Σάντος στην Μπαρτσελόνα το 2013. Σύμφωνα με την ισπανική El Pais, ο Βραζιλιάνος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει φυλάκιση δύο ετών και χρηματικό πρόστιμο 10 εκατομμυρίων ευρώ. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι εμπλεκόμενοι παράγοντες της Μπαρσελόνα, δηλαδή οι διοικούντες την ισπανική ομάδα, αλλά και ο πατέρας του Νεϊμάρ θα προσαχθούν επίσης ενώπιον της δικαιοσύνης.

Η υπόθεση έχει να κάνει με το ότι η συμφωνία για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ υποβλήθηκε από το επενδυτικό ταμείο DIS είχε τα δικαιώματά του όταν αγωνιζόταν στη βραζιλιάνικη ομάδα. Το DIS, το οποίο συνεργαζόταν με τη Σάντος έως ότου αποκτούσε νέο πρόεδρο, υποστηρίζει ότι τα χρήματα που της καταβλήθηκαν για τη μεταγραφή, δεν συμπίπτουν με το ποσό που είχε δαπανήσει η Μπαρσελόνα.

Το κόστος μεταγραφής του Νεϊμάρ ήταν 57.1 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε ότι οι μπλαουγκράνα είχε πληρώσει περισσότερα χρήματα, ενώ το DIS δεν έλαβε το πλήρες μερίδιό του. Συνεπώς, ο 25χρονος Βραζιλιάνος διεθνής επιθετικός βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη και κινδυνεύει με δύο χρόνια φυλακή και πρόστιμο 10 εκατομμυρίων ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ