aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέες υποψηφιότητες και στις τρεις γραμμές

Νέες υποψηφιότητες και στις τρεις γραμμές

Ο Αϊράμ Καμπρέρα, σε όσα παιχνίδια αγωνίστηκε κατάφερε να δώσει θετικά δείγματα γραφής. Πέτυχε συνολικά πέντε τέρματα. Σκόραρε και απέναντι στον Απόλλωνα ερχόμενος από τον πάγκο και πλέον διεκδικεί με αξιώσεις θέση στο αρχικό σχήμα για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Σε περίπτωση που ο Καμπρέρα αγωνιστεί ως βασικός στην κορυφή της επίθεσης είναι πολύ πιθανό να μείνει στον πάγκο ο Κολούνγκα, εκτός κι αν δούμε κάποια αλλαγή στα «φτερά» της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα, ο Καλντερόν ίσως να είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Γκιγέρμε Σάντος, με τον Σιβού να επανέρχεται στην άμυνα, ενώ στη μεσαία γραμμή ίσως πάρει φανέλα βασικού ο Οικονομίδης.

Η παρουσία της ομάδας την περασμένη Κυριακή στη Λεμεσό σκόρπισε την αισιοδοξία και ο Λέβι θέλει τους παίκτες του να δείξουν την ανάλογη συνέχεια. Ο Ισραηλινός τεχνικός δεν έχει δείξει ξεκάθαρα τις προθέσεις του για την ενδεκάδα στις προπονήσεις, κάτι που ίσως κάνει μέσα στο επόμενο 48ωρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ