aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝεανική ομάδα με «όπλο» την έδρα

Νεανική ομάδα με «όπλο» την έδρα

Ακτινογραφώντας τη Ζελέζνιτσαρ, εκείνο που τη διακρίνει, είναι η νεανικότητα αφού ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας είναι τα 25 χρόνια. Δεν έχει πολλές εμπειρίες, όμως στηρίζεται στην έδρα της, που είναι και το δυνατό της χαρτί, αλλά και στις φιλοδοξίες της. Την περσινή σεζόν γνώρισε μόλις μια ήττα στην έδρα της σε 16 αγώνες.

Οι οπαδοί της, έχουν το παρατσούκλι «μανιακοί». Πιο πολύ αυτό που ενδιαφέρει τη διοίκηση, είναι να εξελιχθούν οι ποδοσφαιριστές για να αγωνιστούν σε πιο ψηλό επίπεδο, που θα φέρει και έσοδα στον σύλλογο. Στα δυο παιχνίδια κόντρα στην Τρανς Νάρβα σημείωσε πέντε τέρματα, ενώ στο πρωτάθλημα της Βοσνίας τερμάτισε στη 2η θέση πίσω από τη Ζρίνσκι. Στους 32 αγώνες που έδωσε για το πρωτάθλημα πέτυχε 49 τέρματα.

Πρώτα «κανόνια» είναι ο Ζάκαριτς και ο Βότζο με 9 και 8 γκολ αντίστοιχα. Παράλληλα, η Ζελέζνιτσαρ κατέκτησε το κύπελλο Βοσνίας με 16 τέρματα σε 8 αγώνες. Μάλιστα είχε δεχθεί μόλις δύο γκολ. Κόντρα στην Τρανς Νάρβα αγωνίστηκε με σύστημα 4-2-3-1.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ