aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα συνεργασία για την Ανόρθωση

Νέα συνεργασία για την Ανόρθωση

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία φωτισμού DIMCO LTD, η οποία θα διαφημίζεται στο πίσω μέρος της φανέλας της ομάδας.

Η DIMCO LTD είναι μια καθαρά Κυπριακή εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται σε Παγκύπρια βάση με τα 9 καταστήματα λιανικής που διαθέτει. Επίσης η εταιρεία λειτουργεί τμήμα έργων, το εξειδικευμένο τμήμα της LEVEL Architectural Lighting που αναλαμβάνει την μελέτη, επίβλεψη και διεκπεραίωση εγκατάστασης φωτισμού για μικρά και μεγάλα έργα Παγκύπρια.

Το Ηλεκτρολογικό τμήμα που δραστηριοποιεί η εταιρεία από το 1966, αποτελεί τον φάρο και οδηγό για την ανάπτυξη και μετεξέλιξη της εταιρείας, καθ’ όλη την πορεία των 52 χρόνων ιστορίας της.

«Καλωσορίζουμε λοιπόν την εταιρεία φωτισμού DIMCO LTD στην μεγάλη οικογένεια της Ανόρθωσης, με την ευχή να πορευθούμε μαζί σε νέες επιτυχίες, εκπληρώνοντας την νέα ποδοσφαιρική σεζόν τους κοινούς μας στόχους», τονίζεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ