aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα σύλληψη 22χρονου ΑΕΛίστα

Νέα σύλληψη 22χρονου ΑΕΛίστα

Συνελήφθη σήμερα 22χρονος, δυνάμει Δικαστικού εντάλματος, από μέλη της Αστυνομίας στην Λεμεσό, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης παράνομης εισόδου αριθμού προσώπων, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, στο Τσίρειο Στάδιο και το άναμμα βεγγαλικών που είχε αποτέλεσμα την πρόκληση ζημιάς στο στίβο του σταδίου.

Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί τις προηγούμενες μέρες και είχαν τεθεί υπό κράτηση, άλλα τρία πρόσωπα, ηλικίας 21, 31 και 21 χρόνων (Τα Αστυνομικά Δελτία Αρ. 4 και 5, ημερομηνίας 06/10/2020 και τα Αστυνομικά Δελτία Αρ. 1 και 3, ημερομηνίας 07/10/2020, είναι σχετικά).

Το απόγευμα σήμερα, με την ολοκλήρωση των ανακρίσεων σε σχέση με τους ιδίους, αυτοί κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι. Ο 22χρονος επίσης αφέθηκε ελεύθερος, αφού προηγουμένως ανακρίθηκε και κατηγορήθηκε γραπτώς για τα υπό εξέταση αδικήματα.

Πέμπτο πρόσωπο, ηλικίας 18 χρόνων, εναντίον του οποίου επίσης προέκυψαν στοιχεία, κλήθηκε σήμερα στο ΤΑΕ Λεμεσού, όπου αφού ανακρίθηκε, επίσης κατηγορήθηκε γραπτώς για τα υπό εξέταση αδικήματα.

Με την ολοκλήρωση των αστυνομικών εξετάσεων, οι πέντε ύποπτοι αναμένεται να κληθούν ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση της υπόθεσης, σχετικά με τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, της παράνομης εισόδου, της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών, της πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και της παραβίασης των διαταγμάτων για αναχαίτηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ