aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα σενάρια για πώληση της Λίβερπουλ

Νέα σενάρια για πώληση της Λίβερπουλ

Παρά τα ρεπορτάζ των διεθνών ΜΜΕ οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ δεν σκοπεύουν να πουλήσουν την ομάδα, όπως σχετικά υποστήριξε ο μεγαλομέτοχος της διάσημης αγγλικής ομάδας, Τομ Βέρνερ, διαψεύδοντας τις φήμες που ήθελαν τη διοίκηση των «κόκκινων» να συζητά με την Βρετανή επιχειρηματία, Αμάντα Στέιβλεϊ, για πιθανή πώληση της ομάδας κοντά στο 1 δις ευρώ:

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία της Λίβερπουλ, FSG, επιβεβαίωσε πως είχε επαφή με την Στέιβλεϊ, η οποία εκπροσωπεί κεφάλαια από τη Μέση Ανατολή, αλλά διέψευσε πως σκέφτεται να πουλήσει τις μετοχές της. Η Fenway Sports Group απέκτησε τις μετοχές των «κόκκινων» έναντι περίπου 340 εκατ.ευρώ, όμως αξιώνουν πλέον περί το 1 δισεκατομμύριο ευρώ!

«Εχω επανειλημμένα πει πως αυτός ο σύλλογος δεν είναι προς πώληση. Το έχω πει πάρα πολλές φορές και το ξαναλέω και σήμερα, είμαι κάθετος σε αυτό», τόνισε με κατηγορηματικό τόνο ο Βέρνερ. Σύμφωνα, πάντως, με αγγλικά ΜΜΕ οι διοικούντες τη Λίβερπουλ, έχουν προσλάβει τράπεζα επενδύσεων να τους συμβουλέψει για την πιθανή πώληση σημαντικού μέρους των μετοχών σε διάφορους επίδοξους αγοραστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ