aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα:«Βουνό» τα προβλήματα και ο Χρύσης ψάχνει λύσεις

Νέα Σαλαμίνα:«Βουνό» τα προβλήματα και ο Χρύσης ψάχνει λύσεις

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Σημαντική χαρακτηρίζεται η σημερινή προπόνηση στη Νέα Σαλαμίνα καθώς θα ξεκαθαρίσει η ετοιμότητα δύο ποδοσφαιριστών ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Συγκεκριμένα, ο Βάγκνερ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και, ως εκ τούτου, εντός της ημέρας θα ξεκαθαρίσει οριστικά η συμμετοχή του, με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του. Πρόβλημα προέκυψε και με τον Οσέι, με το σκηνικό όσον αφορά στην ετοιμότητά του να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Το ιατρικό δελτίο των ερυθρόλευκων δεν περιλαμβάνει μονάχα τους εν λόγω ποδοσφαιριστές. Ο Ντανίλο είναι τραυματίας και εντός των ημερών θα ξεκαθαρίσει το χρονικό διάστημα της απουσίας του, την ίδια ώρα που οι Τσουκαλάς, Αδάμου δεν προλαβαίνουν. Στα θετικά είναι πως οι Καμισοκό και Χριστοφόρου θα βρίσκονται στην αποστολή.

Ο Χρύσης Μιχαήλ είχε τον χρόνο να δουλέψει με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές στο διάστημα της διακοπής ώστε να βελτιώσει τομείς που διαπίστωσε πως δυσλειτουργούσαν. Ο Κύπριος προπονητής θέλει να πιστεύει ότι θα δει την ομάδα του εμφανώς βελτιωμένη σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, φτάνοντας στο ζητούμενο..

Η Νέα Σαλαμίνα, υπενθυμίζουμε, προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες απέναντι σε Εθνικό Άχνας (0-2) και Πάφος FC (3-0), «βουλιάζοντας» επικίνδυνα. Βρίσκεται μόλις ένα βαθμό μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, οπότε εάν δεν συνέλθει άμεσα, ελλοχεύει ο κίνδυνος να την… πατήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ