aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Υπέγραψε ο Βαρέλα, διεκδικεί τον Βινίσιους

Νέα Σαλαμίνα: Υπέγραψε ο Βαρέλα, διεκδικεί τον Βινίσιους

«Δεν θα μπω σε αυτή την διαδικασία, δημοσιογραφικά μας χρεώθηκαν 70 παίκτες, αλλά αποκτήσαμε για την ώρα μόνο έναν. Υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνιζόταν στην Κύπρο και μας ενδιαφέρουν».

Aυτή ήταν η ραδιοφωνική σημερινή απάντηση του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρη Λάζου όταν ρωτήθηκε για τους Βινίσιους Φράνκο και Νικολάς Βαρέλα οι οποίοι έμειναν ελεύθεροι από Ολυμπιακό και Ένωση Νέων Παραλιμνίου αντίστοιχα.

Όσο κι αν ενοχλεί τους ανθρώπους της ομάδας η διαρροή ειδήσεων που αφορούν σε μετεγγραφικά θέματα, όσες κι αν είναι οι αχρείαστες ντρίμπλες όσον αφορά σε ονόματα ελεύθερων παικτών, τα δεδομένα σχετικά με τους δύο ποδοσφαιριστές από την Λατινική Αμερική έχουν ως εξής: O Bραζιλιάνος μέσος ενδιαφέρει βάσιμα και η Νέα Σαλαμίνα θα διεκδικεί μαζί με τον Ολυμπιακό την υπογραφή του ενώ ο Ουρουγουανός εξτρέμ υπέγραψε και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί και επίσημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ