aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: «Βουτιά» στο κρίσιμο δεκαπενθήμερο

Νέα Σαλαμίνα: «Βουτιά» στο κρίσιμο δεκαπενθήμερο

Προερχόμενη από τις συνεχόμενες ήττες της απέναντι σε ΑΠΟΕΛ (1-2) και Δόξα (0-1), η Νέα Σαλαμίνα θα έχει δύσκολο έργο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» απέναντι στην Ανόρθωση. Κόντρα στην «πληγωμένη» (λόγω της ήττας της από τον Ολυμπιακό) πρωτοπόρο, θα προσπαθήσει να αποκομίσει βαθμολογικό όφελος, για να μείνει ζωντανή στη διεκδίκηση της εισόδου στο α’ γκρουπ των πλέι οφ. Ενδεχόμενη νίκη μάλιστα θα αποτελέσει βαθμολογική και ψυχολογική ένεση ενόψει των δύο τελευταίων αγωνιστικών της α’ φάσης του πρωταθλήματος.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης πάντως έχει και να διαχειριστεί το έμψυχο δυναμικό στο βαρυφορτωμένο πρόγραμμα που ακολουθεί. Διότι την Τετάρτη είναι ορισμένη η νέα μάχη με την Ανόρθωση στο ίδιο γήπεδο για το Κύπελλο, στη συνέχεια η εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ, έπειτα η ρεβάνς με τη «Μεγάλη Κυρία» στο «Αμμόχωστος» και, τέλος, το εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ