aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Βλέπει επιλογές κι από την κυπριακή αγορά ο Πάμπος

Νέα Σαλαμίνα: Βλέπει επιλογές κι από την κυπριακή αγορά ο Πάμπος

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η κυπριακή αγορά δεν αφήνει ασυγκίνητους Μάκη Παπαϊωάννου και Πάμπο Χριστοδούλου. Τεχνικός διευθυντής και προπονητής, αντίστοιχα, έχουν ρίξει «δίχτυα» για συγκεκριμένες επιλογές παικτών που αγωνίζονται στο πρωτάθλημά μας. Περιπτώσεις που μειώνουν το ρίσκο αποτυχίας αφού τους γνωρίζουν πολύ καλά, έδειξαν τι μπορούν να προσφέρουν αλλά και οι ίδιοι είναι σε θέση να προσαρμοστούν άμεσα.

Από τη στιγμή που επισημοποιήθηκε η συνεργασία με τον προπονητή, οι ερυθρόλευκοι έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά στο κεφάλαιο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα σεζόν. Το μπάτζετ είναι καθορισμένο και μειωμένο περίπου 30% σε σχέση με πέρσι και η διοίκηση δεν είναι διατεθειμένη να ξεφύγει από αυτό. Οι ερυθρόλευκοι, βάσει και των αποχωρήσεων, υποχρεωτικά θα κινηθούν για προσθήκες σε όλες τις γραμμές.

Η διατήρηση κάποιων παικτών από το υφιστάμενο ρόστερ, που ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα συνεχίσουν, θα κρίνει και τον αριθμό των μετεγγραφών. Ο Πάμπος Χριστοδούλου μετέφερε τη θέση του για ποδοσφαιριστές του ρόστερ και αναλόγως θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να συνεχίσουν ή όχι στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ