aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Βινίσιους, Εγγλέζου, Βαρέλα και άλλοι. Απ’ όλα έχει το πανέρι!

Νέα Σαλαμίνα: Βινίσιους, Εγγλέζου, Βαρέλα και άλλοι. Απ’ όλα έχει το πανέρι!

Από τη στιγμή που επισημοποιήθηκε του Πάμπου Χριστοδούλου στη Νέα Σαλαμίνα, άρχισε να συμβαίνει αυτό που συνέβαινε όπου κι αν πήγαινε να εργαστεί ο Κύπριος τεχνικός. Συνεχής διαρροή ονομάτων ποδοσφαιριστών που είτε προτάθηκαν, είτε ενδιαφέρουν τον Κύπριο τεχνικό λόγω προηγούμενης συνεργασίας μαζί τους, είτε αξιολογούνται.

Από τη στιγμή ειδικά που το μετεγγραφικό κουμάντο δεν τον κάνει εξ’ ολοκλήρου ο τεχνικός διευθυντής Μάκης Παπαϊωάννου, αφού ο τελευταίος λόγος ανήκει στον Χριστοδούλου (αυτό ίσχυε και με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη), είναι λογικό η Νέα Σαλαμίνα να αποτελεί ικανοποιητικό προορισμό για Κύπριους ή μη γηγενείς παίκτες άλλων μικρομεσαίων ομάδων οι οποίοι μένουν ελεύθεροι.

Πολλοί είναι και οι ατζέντηδες για να λέμε την αλήθεια που συνεργάζονται με τον Πάμπο και τον Μάκη και οι οποίοι συνηθίζουν να προτείνουν την πραμάτεια τους σε ομάδες του β’ γκρουπ, άμα η πέρασή τους στις μεγάλες δεν κινείται σε υψηλά επίπεδα.

Κίκο, Βινίσιους, Ντουβεντρού, Εγγλέζου, Βαρέλα, Αγιτέ είναι ποδοσφαιριστές που είτε προτάθηκαν, είτε θα επιδιώξει κάποιους από αυτούς να αποκτήσει η Νέα Σαλαμίνα. Ίσως να ξεχάσαμε και κάποιον ή κάποιους από τα πολλά ονόματα που διέρρευσαν, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει. Το δεδομένο είναι ότι το μεγαλύτερο ίσως ποσοστό του σχεδιασμού του ρόστερ για τη νέα σεζόν, θα αφορά σε παίκτες από την κυπριακή αγορά, ενώ επί Σάββα Πουρσαϊτίδη αυτό δεν γινόταν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ