aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Βαθμός ψυχολογίας

Νέα Σαλαμίνα: Βαθμός ψυχολογίας

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η απόδοση της Νέας Σαλαμίνας δεν ήταν καλή απέναντι στην ΑΕΛ, αφού αν και αγωνιζόταν με αριθμητικό πλεονέκτημα για πάνω από μια ώρα, δεν μπόρεσε να ασκήσει πίεση και να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Ωστόσο, από μια στατική φάση ευτύχισε να ισοφαρίσει και να πάρει ένα σημαντικό βαθμό, κυρίως για την ψυχολογία της ομάδας ενόψει της συνέχειας. Ο Δαμιανού καλείται να βελτιώσει τη Νέα Σαλαμίνα σε αρκετούς τομείς, ώστε να είναι πιο απαιτητική στο αυριανό παιχνίδι με το Παραλίμνι εκτός έδρας.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, σ’ ένα ματς που χαρακτηρίζεται «έξι βαθμών». Με «διπλό», η Νέα Σαλαμίνα θα αυξήσει τη διαφορά από την αυριανή αντίπαλό της στους επτά βαθμούς.

Στη σημερινή τελευταία προπόνηση θα ξεκαθαρίσει η παρουσία κάποιων παικτών που λόγω μικροτραυματισμών ήταν εκτός από το ματς με την ΑΕΛ. Ο Βάγκνερ με το γκολ που πέτυχε προχθές έφθασε τα πέντε γκολ, τα μισά της ομάδας του σε 15 αγώνες!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ