aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Βανσάν Κρεάν από τη Λε Μαν ο εκλεκτός για την επίθεση! (vid)

Νέα Σαλαμίνα: Βανσάν Κρεάν από τη Λε Μαν ο εκλεκτός για την επίθεση! (vid)

Tην απόκτηση του 31χρονου επιθετικού, Βενσάν Κρεάν (δεξιά στη φωτογραφία) ανακοίνωσε η Νέα Σαλαμίνα. Οι ερυθρόλευκοι συμφώνησαν με τον Γάλλο επιθετικό για 1+1 χρόνο. Ο Κρεάν από το 2016 αγωνίζεται στην Λε Μαν με τη φανελα της οποίας κατέγραψε 110 εμφανίσεις και 58 τέρματα.

Στη λήξασα σεζόν αγωνίστηκε σε 25 αγώνες πρωταθλήματος στην Ligue2 και πέτυχε οκτώ  τέρματα 929 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 9 γκολ), ενώ πιστώθηκε δύο ασίστ. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που θα αγωνιστεί εκτός Γαλλίας. Τη σεζόν 2015-16 ήταν στην Αμιάν, όπου πέτυχε ένα γκολ σε 15 αγώνες.

Αγωνίζεται κυρίως στην κορυφή της επίθεσης, ενώ μπορεί να δώσει λύσεις και ως ακραίος επιθετικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας με τον Γάλλο επιθετικό Βανσάν Κρεάν. Ο ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το σωματείο μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-21 και με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο. Καλωσορίζουμε τον Vincent στην ομάδα μας και του ευχόμαστε πολλά γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα».

Vincent Crehin

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ