aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Το τρίτο «νεκρό» διάστημα

Νέα Σαλαμίνα: Το τρίτο «νεκρό» διάστημα

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ένα ακόμα… νεκρό διάστημα διανύει η Νέα Σαλαμίνα. Τα έξι σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα έφεραν εκ νέου την προσφυγική ομάδα στην επικίνδυνη ζώνη. Οι καμπάνες ηχούν για τα καλά στα αφτιά των ανθρώπων της προσφυγικής ομάδας. Άλλες δύο φορές μέσα στη σεζόν οι ερυθρόλευκοι είχαν ανάλογα αρνητικά σερί αποτελέσματα, τον Οκτώβριο (επτά σερί ματς χωρίς νίκη) και τον Ιανουάριο (έξι σερί ματς). Τότε υπήρχαν όμως τα χρονικά περιθώρια ώστε η Νέα Σαλαμίνα να «γυρίσει» τα σε βάρος της δεδομένα.

Πλέον, με μόλις έξι αγώνες να απομένουν, η κλεψύδρα αδειάζει επικίνδυνα. Αυτό το τρίτο πολύ άσχημο σερί ενδέχεται να είναι και… φαρμακερό, αν η ομάδα της Αμμοχώστου δεν βγάλει αντίδραση το συντομότερο. Η διαφορά με τις προηγούμενες δύο περιπτώσεις είναι ότι τότε υπήρχε το ελαφρυντικό με το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από τον κορωνοϊό.

Τη δεδομένη στιγμή η εξήγηση που υπάρχει για την αγωνιστική κατρακύλα είναι ξεκάθαρα εντός… γηπέδου. Ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας είναι δεδομένο πως υπάρχει, ιδιαίτερα επιθετικά, ωστόσο αυτό από μόνο του δεν αρκεί για να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα.  Η Νέα Σαλαμίνα «απειλείται» ευθέως με υποβιβασμό και καλείται να συνέλθει εδώ και τώρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ