aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Το νέο Δ.Σ. και η έγκριση του προϋπολογισμού

Νέα Σαλαμίνα: Το νέο Δ.Σ. και η έγκριση του προϋπολογισμού

Πραγματοποιήθηκε απόψε (29/5) η Γενική Εκλογική Συνέλευση της Νέας Σαλαμίνας στο  το Δ.Σ. στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του πρώην Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Αμμοχώστου. Εκεί, έγινε ο απολογισμός της διετούς παρουσίας του παρόντος διοικητικού συμβουλίου στον σύλλογο, ενώ το Δ.Σ. πήρε ψήφο εμπιστοσύνης ώστε να εξακολουθεί να ηγείται του συλλόγου για άλλη μία διετία, με επικεφαλής τον Θουκή Θουκυδίδη.

Επίσης εγκρίθηκαν κάποιες προσθαφαιρέσεις σε κάποια πόστα και μετά από συνεδρία η οποία θα προγραμματιστεί σύντομα, θα καθοριστούν τα καθήκοντα του κάθε μέλους και γενικώς ποια θέση θα λάβει ο κάθε παράγοντας στο Δ.Σ.. Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός που θα είναι ελαφρώς αυξημένος συγκριτικά με πέρυσι, δηλαδή λίγο μεγαλύτερος από 1.000.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με επιτυχία η Γενική εκλογική καταστατική συνέλευση του σωματείου μας στη αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του πρώην Συμεργατικου Ταμιευτηρίου ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ στη Λάρνακα.

Στη συνέλευση συζητήθηκαν όλα θα θέματα που απασχολούν το σωματείο μας και ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλα τα μέλη του σωματείου μας που παρεβρέθησαν και καθόρισαν την πολιτική του σωματείου μας για τα επόμενα 2 χρόνια καθώς και εκλέξαν το καινούργιο Διοικητικό Συμβούλιο.

Το καινούργιο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους : Γιάγκος Γιάγκου, Χρυσοστόμου Γιάννος, Φλουρέντζου Αντρέας, Κουκλής Ελένιος, Κωνσταντίνου Γιώργος, Λάρκου Χριστόφορος, Λάζος Δημήτρης, Μελεμενής Μιχάλης, Θουκυδίδης Θουκής, Παναγιώτου Κωνσταντίνος, Χρυσοστόμου Νεόφυτος, Δημητρίου Σπύρος, Χριστοδούλου Χρήστος, Σκορδής Ηλία.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Χριστιάνα Χριστοφή, Έλενα Κωνσταντίνου και Γερόλεμο Μίσιη για την προσφορά τους στο σωματείο μας.

Η επόμενη μέρα μας βρίσκει πιο δυνατούς σε όλα τα επίπεδα εξυπηρετώντας τα συμφέροντα αυτής της μεγάλης ιδέας που ονομάζεται ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ