aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: To 50% των γκολ… ο Βάγκνερ!

Νέα Σαλαμίνα: To 50% των γκολ… ο Βάγκνερ!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η Νέα Σαλαμίνα δεν είναι ιδιαίτερα παραγωγική στην τρέχουσα σεζόν. Μόλις 10 γκολ πέτυχε σε 15 αγώνες πρωταθλήματος. Δηλαδή, 0,75 γκολ ανά παιχνίδι.

Είναι ένα θέμα που απασχολεί και αυτό έχει να κάνει κυρίως με την έλλειψη δημιουργίας ευκαιριών αλλά και για το γεγονός ότι δεν παίρνει γκολ από πολλούς ποδοσφαιριστές.

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι, τα μισά γκολ των ερυθρολεύκων προήλθαν από ένα και μόνο ποδοσφαιριστή. Αυτός είναι ο Τσέχος, Τόμας Βάγκνερ! Το βαρύ πυροβολικό της ομάδας του Δαμιανού, πέτυχε τα πέντε από τα δέκα γκολ της ομάδας του.

Ο 30χρονος στράικερ, που είδε δίκτυα και στο τελευταίο ματς, αγωνίστηκε σε μόλις οκτώ από τα 15 ματς της Νέας Σαλαμίνας. Ο Βάγκνερ ταλαιπωρήθηκε αρκετά, μένοντας για ένα δίμηνο εκτός δράσης.

Πρόκειται για επιθετικό που τον νιώθει η αντίπαλη άμυνα, δυναμικός και ικανός να τελειώνει φάσεις. Στο πρόσωπό του ο Δαμιανού στηρίζει πολλά ενόψει της συνέχειας, στην προσπάθεια της Νέας Σαλαμίνας να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ