aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Τη ζώνουν μαύρα φίδια δέκα χρόνια μετά

Νέα Σαλαμίνα: Τη ζώνουν μαύρα φίδια δέκα χρόνια μετά

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Τον εφιάλτη του υποβιβασμού μετά από δέκα χρόνια βλέπει κατάματα η Νέα Σαλαμίνα. Η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ, τρίτη διαδοχική στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, άφησε τους ερυθρόλευκους στους 32 βαθμούς, μόλις ένα περισσότερο από τον Εθνικό και τρεις από τον Ερμή. Η ομάδα της Αμμοχώστου με την έναρξη των πλέι οφ ήταν στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού και με το πέρας των πέντε αγωνιστικών κινδυνεύει να βρεθεί στις θέσεις που οδηγούν στη Β’ Κατηγορία, εάν ο Εθνικός δεν χάσει σήμερα από την ομάδα της Αραδίππου.

Η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ αλλά κυρίως ο τρόπος που αυτή ήρθε, με γκολ του Μπεν Σαχάρ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ήταν «μαχαιριά» για την ομάδα του Χρύση Μιχαήλ, ο οποίος ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος από τους γαλαζοκίτρινους. Στο Μενεού υπάρχει πίστη για τις δυνατότητες της ομάδας και ο Κύπριος τεχνικός έπιασε ήδη δουλειά με στόχο να τονώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ