aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Θέλει να τραβήξει φρένο

Νέα Σαλαμίνα: Θέλει να τραβήξει φρένο

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

«Μαύρα σύννεφα» μαζεύτηκαν στο στρατόπεδο της Νέας Σαλαμίνας μετά τη νέα νίκη του Εθνικού επί της Καρμιώτισσας. Οι ερυθρόλευκοι είδαν τη διαφορά από τις θέσεις της παραμονής να αυξάνεται στο +4 και πλέον, με τα παιχνίδια ολοένα και να μειώνονται, τα περιθώρια στενεύουν για τα καλά.

Η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ θέλει να βγάλει αντίδραση στα επόμενα δύο παιχνίδια απέναντι σε Καρμιώτισσα (19/4) και Ένωση (24/4), τις δύο ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Πρόκειται για δύο ματς άκρως σημαντικά, που οι ερυθρόλευκοι θέλουν το απόλυτο των βαθμών. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο Κύπριος τεχνικός να βρει τον τρόπο να βάλει φρένο στον αγωνιστικό κατήφορο της ομάδας, η οποία παραμένει χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος (τρεις ήττες και μιαν ισοπαλία).

Στα θετικά το γεγονός ότι οι Οσέι, Τσουκαλάς, Βάγκνερ και Ανδρέου ανέβασαν ρυθμούς και θα είναι σε πλήρη ετοιμότητα ενόψει Καρμιώτισσας. Ερωτηματικά παραμένουν οι Βαρέλα και Ντανίλο, η κατάσταση των οποίων θα ξεκαθαρίσει εντός των επόμενων ημερών. Πάντα εκτός ο Τσμοβς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ