aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαNέα Σαλαμίνα: Θέλει να γυρίσει τον τροχό

Nέα Σαλαμίνα: Θέλει να γυρίσει τον τροχό

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μετά τις 11 Ιανουαρίου και, δη, τη νίκη απέναντι στην Πάφος FC, η αλήθεια είναι πως η Νέα Σαλαμίνα έχασε αρκετά από τη δυναμική της. Ηττήθηκε από την Ανόρθωση (0-2), τον Ολυμπιακό (1-2) και την Ομόνοια (0-2) και ενδιάμεσα εξήλθε ισόπαλη με τον Απόλλωνα (1-1) και τον Εθνικό (1-1). Εν ολίγοις, από τους 15 βαθμούς που διεκδίκησε πίστωσε στο ταμείο μόλις 2.

Στο σημερινό παιχνίδι, λοιπόν, θέλει να γυρίσει δυναμικά τον τροχό και να επιστρέψει σε νικηφόρα τροχιά ώστε να διατηρήσει ελπίδες για την κατάληψη της 6ης θέσης. «Πατώντας» τον ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ θα φτάσει τους 29 βαθμούς και στην τελευταία αγωνιστική θα χτυπήσει ρέστα στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Καρμιώτισσα. Οι ερυθρόλευκοι αναγνωρίζουν τις δυσκολίες, ωστόσο παρουσιάζονται αποφασισμένοι για μία νέα αρχή που θα τους επιτρέψει να κάνουν όνειρα.

Ο Σάββας Δαμιανού δεν υπολογίζει τον Οσέι Μπαρνς λόγω καρτών. Οι Σόνι Μουστιβάρ και Νίκο Βαρέλα, παρά το γεγονός πως ανέβασαν ρυθμό στις προπονήσεις δείχνοντας ότι ξεπερνούν το τράβηγμα στο πόδι, δεν είναι πανέτοιμοι για το σημερινό δύσκολο ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ