aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Θέλει να αξιοποιήσει την έδρα της

Νέα Σαλαμίνα: Θέλει να αξιοποιήσει την έδρα της

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Βαθμολογικό όφελος θα κυνηγήσει πάση θυσία η Νέα Σαλαμίνα στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο «Αμμόχωστος». Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται μόλις στο +1 από τον ενδέκατο Εθνικό και την επικίνδυνη ζώνη. Ο Χρύσης Μιχαήλ θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του να αξιοποιούν τον παράγοντα έδρα, μετά τις δύο σερί εντός έδρας ήττες για το πρωτάθλημα από Παραλίμνι και Εθνικό.

Ο Κύπριος τεχνικός θέτει ως «οδηγό» το ματς του κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΛ, στο οποίο οι παίκτες του έβγαλαν ένταση, δύναμη και πάθος απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Παράλληλα, ο προπονητής της προσφυγικής ομάδας είχε στη διάθεσή του μέρες ώστε να δουλέψει και να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του. Παράλληλα, μπορεί να χαμογελά αφού, όπως όλα δείχνουν, επιστρέφουν για να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας οι Τόμας Βάγκνερ και Σταύρος Τσουκαλάς. Αντίθετα θεωρείται δεδομένο πως ο Αδάμος Ανδρέου θα είναι εκτός πλάνων του Χρύση Μιχαήλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ