aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Θα παλέψει και όπου τη βγάλει

Νέα Σαλαμίνα: Θα παλέψει και όπου τη βγάλει

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

«Όπως περάσαμε τις επιτυχίες, θα περάσουμε και την ήττα. Είναι και οι ήττες στο παιχνίδι», δήλωσε το βράδυ της Παρασκευής ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Δαμιανού, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι, μετά το εξαιρετικό τους σερί τεσσάρων νικών, βρίσκονται σε ένα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μετρούν δύο ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες.

Κανείς όμως δεν μπορεί να αδικήσει τόσο την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών όσο και του Κύπριου προπονητή, κι ας ο ίδιος σε συνέχεια των δηλώσεών του πήρε πάνω του όλη την ευθύνη: «Η ευθύνη ανήκει όπως πάντα στον προπονητή». Η ήττα από τους μαυροπράσινους όντως πόνεσε την προφυγική ομάδα, αφού έχασε χρυσή ευκαιρία με ενδεχόμενη νίκη και σε συνδυασμό με την ήττα της Δόξας από την Ομόνοια να βρεθεί στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Παράλληλα, η δύσκολη συνέχεια με τους δύο συνεχόμενους αγώνες στο ΓΣΠ, απέναντι σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ, μειώνει τις ελπίδες της Νέας Σαλαμίνας για είσοδό της στην πρώτη εξάδα, αφού θα χρειαστεί αγωνιστική υπέρβαση από τους ερυθρόλευκους ώστε να προλάβουν το… τρένο της εξάδας. Ωστόσο το σενάριο να μην προλάβει την έκτη θέση δεν εκμηδενίζει σε καμία περίπτωση την προσπάθεια όλων στην ομάδα της Νέας Σαλαμίνας, και ειδικότερα του Σάββα Δαμιανού, ο οποίος παρέλαβε μια ομάδα πάρα πολλών προβλημάτων (βρισκόταν στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα) και έχει καταφέρει να τη μεταμορφώσει σε μέχρι τέλους διεκδικήτρια για είσοδο στο α΄ γκρουπ του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ