aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Τέσσερις χορηγοί αναστέλλουν τις πληρωμές

Νέα Σαλαμίνα: Τέσσερις χορηγοί αναστέλλουν τις πληρωμές

Στις τρομερές οικονομικές δυσκολίες που προκαλεί στις ομάδες μας η διακοπή ελέω κορωνοϊού αναφέρθηκε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Θουκής Θουκυδίδης, ενημερώνοντας πως ήδη τέσσερις χορηγοί αναστέλλουν τις πληρωμές προς το σωματείο. Τόνισε μάλιστα ότι στο μυαλό του ιδίου και των συνεργατών του ωριμάζει η σκέψη της οριστικής διακοπής.

«Τα πράγματα δυσκολεύουν όσο περνούν οι μέρες, η επιδημία δεν δείχνει να υποχωρεί.. Νιώθω ότι τα χρονικά περιθώρια για να τελειώσουν τα πρωταθλήματα στενεύουν, τα οικονομικά προβλήματα αυξάνονται και τα ερωτηματικά είναι αρκετά. Νιώθω ότι σύντομα θα παρθούν αποφάσεις που θα είναι πιο σκληρές για το μέλλον. Εμείς δεν πήραμε ακόμα τα τηλεοπτικά Μαρτίου, τέσσερις χορηγοί που δίνουν μηνιαίες δόσεις μας ενημέρωσαν ότι αναστέλλουν τις πληρωμές. Αν αναιρεθούν τα τηλεοπτικά θα κηρύξουμε όλοι πτώχευση», είπε μεταξύ άλλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ