aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: «Ταύρος» ο Ιβάν Φουστάρ

Νέα Σαλαμίνα: «Ταύρος» ο Ιβάν Φουστάρ

«Παρών» φώναξε στη χθεσινή προπόνηση της Νέας Σαλαμίνας ο Ιβάν Φουστάρ, ο οποίος αποκόμισε μυϊκό τραυματισμό στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ (0-4).

Αυτό προκύπτει από το χθεσινό δελτίο Τύπου των ερυθρολεύκων: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας προπονήθηκαν κανονικά και βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή μας Σάββα Πουρσαϊτίδη ενόψει του κυριακάτικου (σ.σ.: αυριανού) αγώνα με την Ε.Ν.Π στις 18:00 στο N.Papas Group Αμμόχωστος Επιστροφή». Έτσι, το πιο πιθανό είναι ότι απέναντι στους βυσσινί θα χρησιμοποιηθεί από τον Ελλαδίτη προπονητή. Η προετοιμασία για το σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι θα ολοκληρωθεί σήμερα με απογευματινή προπόνηση και ακολούθως θα βγει η αποστολή.

Ασφαλώς, το έργο της τεχνικής ηγεσίας είναι σαφέστατα πιο εύκολο σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, όταν υπήρχε η απουσία των Τιάγκο, Νουρ, Χριστοφόρου και Ντομίνγκες. Οι τρεις πρώτοι αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα, ενώ οι άλλοι οκτώ θα είναι εκτός απροόπτου οι Βεσελόφσκι, Μιντίκκης, Τζολοβάρτ, Φουστάρ, Κορέια, Μαργκάσα, Ελουντού, Ονουέγκμπου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ