aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Τα βασικά κριτήρια για το νέο αφεντικό και η ημέρα της απόφασης

Νέα Σαλαμίνα: Τα βασικά κριτήρια για το νέο αφεντικό και η ημέρα της απόφασης

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μικρή λίστα με τους υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο της Νέας Σαλαμίνας θα καταρτιστεί από την επιτροπή που συστάθηκε για το κεφάλαιο αυτό, που αποτελείται από τον τεχνικό διευθυντή και δύο μέλη της διοίκησης. Στη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου, την προσεχή Δευτέρα, θα γίνει παρουσίαση των υποψηφίων και ακολούθως τα μέλη θα κληθούν να λάβουν την απόφαση.

Στη μέχρι τώρα λίστα ανάμεσα σε άλλα ονόματα βρίσκονται και αυτά των Χριστοδούλου, Δαμιανού, Γιανέφσκι, Παπαδόπουλου. Από τα βασικά κριτήρια που τέθηκαν για την επιλογή του νέου προπονητή, είναι να μιλά την αγγλική γλώσσα και να γνωρίζει την κυπριακή πραγματικότητα. Η τριμελής επιτροπή προχώρησε σε συνεντεύξεις με περίπου 12 υποψήφιους, έκανε τις επαφές της και είναι έτοιμη να καταλήξει σε μια μικρή λίστα.

Τη Δευτέρα το βράδυ, λοιπόν, αναμένεται να ληφθεί η απόφαση για τον αντικαταστάτη του Πουρσαϊτίδη. Όσον αφορά στα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ, πρόθεση των διοικούντων τη Νέα Σαλαμίνα θα είναι η παραμονή τους, να πλαισιώσουν τον νέο προπονητή, δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ