aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Τα νεότερα για Κίνγκσλεϊ και το εμπόδιο που αντιμετωπίζει

Νέα Σαλαμίνα: Τα νεότερα για Κίνγκσλεϊ και το εμπόδιο που αντιμετωπίζει

Ο Δημήτρης Λάζος μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα τα θέματα που αφορούν τη Νέα Σαλαμίνα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην παραμονή του Κίνγκσλεϊ, ένα θέμα που «καίει» τον τελευταίο καιρό τους φιλάθλους των ερυθρολεύκων.

Για τον προγραμματισμό: «Έχουμε ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό και τρέχουμε όλα τα θέματα. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης μαζί με τον Μάκη Παπαϊωάννου εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις που μας ενδιαφέρουν».

Για τον Κίνγκσλεϊ: «Είναι ένα θέμα που μας καίει και είναι σε καλό δρόμο. Θεωρούμε ότι δεν θα υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα και εκτός απρόοπτου απροόπτου θα συνεχιστεί η συνεργασία μας. Το εμπόδιο, είναι ένα προσωπικό θέμα που αντιμετωπίζει, βρίσκεται σε καλό δρόμο έτσι ώστε να επιλυθεί και να συνεχίσει κανονικά στην ομάδα μας».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος πρέπει να είναι υπομονετικός. Δεν θα γίνει μεταγραφή για χάρη της μεταγραφής. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την αγωνία που υπάρχει. Έχουμε τις ίδιες ανησυχίες με τους οπαδούς και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε ποδοσφαιριστές ποιότητας στην ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ