aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Τα έξοδα €1.600.000, η τιμωρία και η απόδοση ευθυνών

Νέα Σαλαμίνα: Τα έξοδα €1.600.000, η τιμωρία και η απόδοση ευθυνών

Ευθύνες στους προπονητές που εργάστηκαν στη Νέα Σαλαμίνα κατά τη φετινή σεζόν, αλλά και στην απουσία παικτών με προσωπικότητα απέδωσε τον υποβιβασμό της ομάδας ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων Θουκής Θουκυδίδης, μιλώντας στον απολογισμό του κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του προσφυγικού Σωματείου.

«Αποδείχθηκε λανθασμένη η πρόσληψη Πάμπου Χριστοδούλου. Οι παίκτες που έφερε δεν ήταν της ποιότητας που έπρεπε για να μας βοηθήσουν. Είχαμε και τον κορωνοϊό και δεν τύχαμε την κατάλληλης αντιμετώπισης από το Υπουργείο. Στην πορεία ήρθε ο Σάββας Δαμιανού, ο οποίος δεν ενίσχυσε την ομάδα όπως έπρεπε τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Κατά την άποψή μας απέτυχε, δεν ήρθαν παίκτες στις θέσεις που θέλαμε ενίσχυση», είπε και ακολούθως ανέλαβε την ευθύνη για την πρόσληψη του Χρύση Μιχαήλ.

«Για τον Χρύση Μιχαήλ, φέρω και εγώ ευθύνη γιατί πίστεψα πως μπορούσε να μας βοηθήσει. Δεν είχα ως πρόεδρος άλλη ανάμειξη σε πρόσληψη προπονητή. Έπειτα ήρθε ο Κωνσταντίνος Μηνά. Σε γενικές γραμμές, δεν είχε ποιότητα η ομάδα και παίκτες προσωπικότητες. Από την φετινή σεζόν αν λάβουμε υπόψη την συνολική εικόνα μόνο 3-4 παίχτες είχαν μια ικανοποιητική παρουσία», είπε και στη συνέχεια σημείωσε πως επιβάλλεται να προκύψουν αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της διοίκησης.

«Αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να δούμε το μέλλον πρέπει να αλλάξουμε το μοντέλο της εθελοντικής βάσης. Για να αλλάξει επίπεδο η ομάδα θα πρέπει κάποια πράγματα να μπουν σε επαγγελματική βάση. Ξεκινήσαμε φέτος με θετικές προϋποθέσεις και με προσδοκίες. Πιστεύαμε ότι θα είχαμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα».

Στον οικονομικό απολογισμό από τον αντιπρόεδρο, Γιάννο Χρυσοστόμου τονίστηκε πως ξοδεύτηκε ένα ποσό κοντά στο 1.600.000 ευρώ και παρά τις απώλειες εσόδων δεν προέκυψε έλλειμμα στη σεζόν. Υπογραμμίστηκε, επίσης, πως θα επιβληθεί πρόστιμο 55% στο μισθό των παικτών για τον τελευταίο μήνα εξαιτίας του υποβιβασμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ