aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαNέα Σαλαμίνα: Τα δεδομένα με τους νεοφερμένους

Nέα Σαλαμίνα: Τα δεδομένα με τους νεοφερμένους

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Οι Ράιαν Τέλφερ και Νταβίδ Ροδρίγκεθ εγγράφηκαν στα μητρώα της ΚΟΠ, αλλά ο Σάββας Πουρσαϊτίδης δεν έχει το δικαίωμα να τους χρησιμοποιήσει στο αυριανό (18:00) ματς με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Ο λόγος είναι ότι ο ΚΟΑ ενημέρωσε πως υπήρχε πρόβλημα με το καρδιογράφημά τους και δεν μπορούσε να τους εκδόσει δελτία υγείας.

Αν και ο Σάββας Πουρσαϊτίδης δύσκολα θα χρησιμοποιούσε κάποιον από τους δύο βασικό, το θέμα προκάλεσε αναστάτωση στις τάξεις των ερυθρολεύκων, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν τη διαδικασία από την αρχή. Μάλιστα, σύμφωνα με τους ίδιους, ο οργανισμός αθλητισμού τους έφερε προ τετελεσμένων, καθώς τους ενημέρωσε στις 14:45, ενώ τα γραφεία του κλείνουν στις 15:00 και δεν υπήρχε χρόνος για να βγουν και να σταλούν νέα καρδιογραφήματα.

Όπως και να έχει, αμφότεροι οι νεοφερμένοι έπιασαν δουλειά με τη νέα ομάδα τους και ο Ελλαδίτης προπονητής έβγαλε τα πρώτα συμπεράσματα για την κατάστασή τους. Σε πιο καλό βαθμό ετοιμότητας δείχνει να είναι ο Ροδρίγκεθ, καθώς βρισκόταν στο ρόστερ της Λας Πάλμας, έχοντας πέντε συμμετοχές στην ισπανική Β’ Κατηγορία. Ο κεντρικός αμυντικός από τις Κανάριες Νήσους αγωνίστηκε προσφάτως για τελευταία φορά, σε παιχνίδι κυπέλλου με την Μπανταχόθ στις 11 Ιανουαρίου.

Αντιθέτως, ο Τέλφερ έγραψε την τελευταία παρουσία του στις 18 του περασμένου Νοεμβρίου σε παιχνίδι της Εθνικής Τρινιντάντ και Τομπάγκο με την Ονδούρα για το Πρωτάθλημα Εθνών Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής. Έχοντας λοιπόν δυόμισι μήνες να δώσει επίσημο ματς, το πιο πιθανό είναι ότι θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο ώσπου να βρει καλό αγωνιστικό ρυθμό. Από εκεί και πέρα, σήμερα θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για την αυριανή αναμέτρηση με τους γαλαζοκίτρινους στη Λευκωσία. Όπως ανακοινώθηκε χθες, Τζόρντι Σέσαρ και Τζέι Σίμπσον δεν υπολογίζονται, ενώ ο Κύπρος Χριστοφόρου κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ