aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαNέα Σαλαμίνα: Τα «άλογα» που τρέχουν για τη διαδοχή του Σάββα Δαμιανού

Nέα Σαλαμίνα: Τα «άλογα» που τρέχουν για τη διαδοχή του Σάββα Δαμιανού

Εντός της ημέρας αναμένεται η απόφαση στη Νέα Σαλαμίνα για τον διάδοχο του Σάββα Δαμιανού. Στους ερυθρόλευκους προτάθηκαν αρκετά ονόματα Κύπριων και ξένων προπονητών και παρόλο που δεν υπάρχει κατάληξη προκρίνονται μερικά από αυτά.

Βασική προϋπόθεση που θέτουν οι άνθρωποι της προσφυγικής ομάδας είναι ο εκλεκτός να είναι γνώστης του κυπριακού ποδοσφαίρου και να έχει εικόνα του έμψυχου δυναμικού. Άλλωστε, το πρωτάθλημα μπήκε στην τελική ευθεία, η Νέα Σαλαμίνα μετά την ήττα από τον Εθνικό μπλέχτηκε σε περιπέτειες και στόχος είναι ο νέος προπονητής να μπορεί άμεσα να οδηγήσει την ομάδα μακριά από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Χρύσης Μιχαήλ και Ντιν Κλάφουριτς είναι δύο προπονητές που πληρούν τις προϋποθέσεις που τέθηκαν, καθώς ο πρώτος ήταν στην Καρμιώτισσα και ο δεύτερος στον Εθνικό. Στη λίστα των υποψηφίων είναι και το όνομα του Νίκκι Παπαβασιλείου. Το σενάριο έκπληξης, με πρόσληψη άλλου τεχνικού δεν αποκλείεται, όμως δεν συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ