aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Στο επόμενο λάθος «καίγεται»

Νέα Σαλαμίνα: Στο επόμενο λάθος «καίγεται»

TOY ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

«Τελικός» για τη Νέα Σαλαμίνα ο αυριανός (20:00) αγώνας απέναντι στη Δόξα. Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Α’ Κατηγορία, οι ερυθρόλευκοι απειλούνται πολύ σοβαρά με υποβιβασμό.

Η διαφορά πέντε βαθμών από την αυριανή αντίπαλο, με δύο μόλις ματς να απομένουν, δεν αφήνει περιθώρια λάθους. Η ομάδα της Αμμοχώστου είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει μέχρι τέλους την όποια πιθανότητα παραμονής στην κατηγορία. Όπως δήλωσε και ο προπονητής της Κωνσταντίνος Μηνά άλλωστε, μετά την ισοπαλία με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Με νίκη αύριο η Νέα Σαλαμίνα θα μπει ξανά στο κόλπο, αν και θα συνεχίσει να μην ελέγχει την κατάσταση. Θα υπάρχουν ωστόσο ελπίδες για απώλεια βαθμών της Δόξας κόντρα στην Ένωση την τελευταία αγωνιστική, που σε συνδυασμό με νίκη των ερυθρολεύκων επί της Καρμιώτισσας θα έρθουν τα κάτω-πάνω.

Για να το πάει… μέχρι τέλους ωστόσο, η νίκη απέναντι στη Δόξα επιβάλλεται, σε αντίθετη περίπτωση τα πάντα θα τελειώσουν από αύριο βράδυ και η προσφυγική ομάδα θα αποχαιρετήσει οριστικά την Α’ Κατηγορία. Στο κρίσιμο ραντεβού άπαντες οι ποδοσφαιριστές δηλώνουν παρόντες στη διάθεση του προπονητή τους και αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ