aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Στην έδρα της θέλει να ’ναι το αφεντικό

Νέα Σαλαμίνα: Στην έδρα της θέλει να ’ναι το αφεντικό

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Από την έδρα της, το στάδιο «Αμμόχωστος», αρχίζει την προσπάθειά της η Νέα Σαλαμίνα στη β’ φάση του πρωταθλήματος, έχοντας ως στόχο το συντομότερο να ξεκαθαρίσει με την υπόθεση παραμονή. Γι’ αυτό και παίζοντας στην έδρα της θέλει να ‘ναι το αφεντικό απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Σήμερα υποδέχεται το Παραλίμνι (16:00) σε μια δύσκολη αναμέτρηση. Στα δύο ματς της α’ φάσης απέναντι στους βυσσινί η Νέα Σαλαμίνα μέτρησε ισάριθμες νίκες και σήμερα θα θελήσει να τριτώσει το καλό. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται πέντε βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και γνωρίζουν πως με νίκη σήμερα θα κάνουν το πρώτο βήμα για υλοποίηση του στόχου τους. Παράλληλα θα αποκτήσουν ψυχολογικό αβαντάζ έναντι του αντιπάλου τους και γενικότερα των ομάδων που βρίσκονται πιο κάτω στη βαθμολογία.

Διαθέσιμος είναι πλέον και ο Μουστιβάρ, ενώ το ίδιο ενδέχεται να γίνει και με τον Τσμοβς. Θα απουσιάσει ο Σανκό. Ο Δαμιανού αναμένεται να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας του στην ενδεκάδα που άρχισε απέναντι στην Καρμιώτισσα, δηλαδή τους Βεσελόφσκι, Σεργίου, Καμισοκό, Χριστοφόρου, Νικολάου, Τσουκαλά, Κονφέ, Οσέι, Βαρέλα, Ντανίλο, Βάγκνερ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ