aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: «Σπίτι» απ’ την αρχή με 20 παρά μία μετεγγραφές!

Νέα Σαλαμίνα: «Σπίτι» απ’ την αρχή με 20 παρά μία μετεγγραφές!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Αμάν μετεγγραφές η Νέα Σαλαμίνα! Έκλεισε τη μετεγγραφική περίοδο πραγματοποιώντας δεκαεννέα προσθήκες, αλλάζοντας ριζικά το ρόστερ της. Με την απόκτηση του νεαρού επιθετικού Τσίκο Μπανζά, που αποτελεί περισσότερο επένδυση, ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός.

Οι 19 μετεγγραφές της Νέας Σαλαμίνας είναι οι ακόλουθες: Ονησιφόρου, Μπέριος, Λοράν, Παύλου, Τσμοβς, Βινίσιους, Κονφέ, Λεμέσιος, Ανδρέου, Σανγκό, Αντιόλο, Βαρέλα, Κρεάν, Μόντες, Σιρίνο, Οσέι, Βάγκνερ, Καλογήρου, Μπανζά.

Το γεγονός ότι έγιναν πολλές αλλαγές στο ρόστερ, κάνει δυσκολότερο το έργο του Πάμπου Χριστοδούλου όσον αφορά στην ομοιογένεια. Εντούτοις, στα πρώτα τρία ματς δεν φάνηκε σε τόσο μεγάλο βαθμό, έστω κι αν στα πρώτα δύο είχε ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ της ομάδας του Κύπριου τεχνικού, που αναμένει καλύτερες εμφανίσεις στο μέλλον και κυρίως θετικά αποτελέσματα.

Από τη Δευτέρα τέθηκε στη διάθεση του Χριστοδούλου και ο Κρις Μόντες, ο οποίος υπολογίζεται για τον επόμενο αγώνα με τη Δόξα. Βεβαίως, από την ετοιμότητά του θα κριθεί η παρουσία του στην αποστολή. Όσον αφορά στον προϋπολογισμό, είναι μειωμένος από την προηγούμενη χρονιά, στο 15%-20%», όπως τονίζουν οι ερυθρόλευκοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ