aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Ψηλό το εμπόδιο αλλά θέλει να τριτώσει το καλό

Νέα Σαλαμίνα: Ψηλό το εμπόδιο αλλά θέλει να τριτώσει το καλό

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το βράδυ της προσεχούς Δευτέρας, η Νέα Σαλαμίνα θα υποδεχθεί τον ΑΠΟΕΛ, στο ματς με το οποίο θα πέσει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής. Ψηλό το εμπόδιο για τους ερυθρόλευκους, όμως σε κάθε αγώνα, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, ο στόχος είναι η νίκη. Μετά την επιτυχία επί της ΑΕΛ στο «Αμμόχωστος» και το «διπλό» στο «Τάσος Μάρκου», οι ερυθρόλευκοι θα θελήσουν να τριτώσει το καλό επί του ΑΠΟΕΛ. Κι αν φθάσουν σε μια νέα νίκη, το κέρδος δεν θα είναι μόνο οι τρεις βαθμοί αλλά και η δυναμική, η αυτοπεποίθηση και η ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Παράλληλα, η Νέα Σαλαμίνα θα στείλει μήνυμα ότι, μπαίνει για τα καλά σε τροχιά για μια νέα πετυχημένη σεζόν όπως ήταν η περσινή, θα δώσει συνέχεια και θα «φωνάξει» πως, η πορεία πέρσι δεν ήταν καθόλου τυχαία.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης είναι στην ευχάριστη θέση να έχει διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές του. Φουστάρ και Βεσελόφσκι δεν είναι στο 100% της ετοιμότητας, όμως εναπόκειται στον προπονητή η χρησιμοποίησή τους. Άλλωστε, μέχρι το παιχνίδι της Δευτέρας θα μεσολαβήσουν ακόμη τρεις προπονήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ