aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Ψάχνοντας τα αίτια της απότομης πτώσης

Νέα Σαλαμίνα: Ψάχνοντας τα αίτια της απότομης πτώσης

Μετά από δύο ήττες με ισάριθμες εκτός έδρας κακές εμφανίσεις για τη Νέα Σαλαμίνα, απέναντι σε Απόλλωνα (1-4) και Πάφος FC (0-1), ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θέλει να την επαναφέρει στον… ίσιο δρόμο. Δεν έχουν περάσει άλλωστε παρά μόνο δύο εβδομάδες από τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ (1-0), ενώ είχε προηγηθεί το 2-2 με την πρωτοπόρο Ανόρθωση.

Ο Ελλαδίτης προπονητής θέλει να βρει τι άλλαξε και έγινε η απότομη πτώση στην απόδοση της ομάδας του, καθώς η επιστροφή στο «Αμμόχωστος» θα τη βρει αντιμέτωπη με τη φορμαρισμένη Ομόνοια. Ώς την ερχόμενη Κυριακή, που είναι προγραμματισμένο το ματς για τη 13η αγωνιστική, ο Πουρσαϊτίδης θα κάνει ό,τι μπορεί για να θυμίσουν οι ερυθρόλευκοι τον καλό εαυτό τους.

Στη διάθεσή του δεν θα έχει τον τιμωρημένο Κύπρο Χριστοφόρου, ο οποίος αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στο ματς της περασμένης Παρασκευής. Από εκεί και πέρα, ο Ιβάν Φουστάρ αποκόμισε χτύπημα στο πρόσωπο και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί τις επόμενες ημέρες. Δύο προβλήματα στο κέντρο της άμυνας και σε περίπτωση απουσίας και του Κροάτη, θα χρειαστεί να βρει τις κατάλληλες λύσεις η τεχνική ηγεσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ