aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Ψάχνει αντίδραση

Νέα Σαλαμίνα: Ψάχνει αντίδραση

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η τελευταία νίκη της Νέας Σαλαμίνας ήταν στις 11 Ιανουαρίου επί της Πάφος FC (2-0). Εκ τότε, σε έξι σερί ματς μέτρησε τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες. Μάλιστα, στα τρία τελευταία παιχνίδια μετρά ισάριθμες ήττες. Αποτελέσματα που της στέρησαν την ευκαιρία να διεκδικήσει θέση στην εξάδα. Αντιθέτως, με τους 26 βαθμούς που συγκέντρωσε έως τώρα, δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής, γι’ αυτό και στο σημερινό εντός έδρας ματς την Καρμιώτισσα (17:00) θα θελήσει να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει στις επιτυχίες. Γιατί σε αντίθετη περίπτωση η κατάσταση στην προσπάθεια απομάκρυνσής της από την επικίνδυνη ζώνη θα γίνει πιο ζόρικη.

Οι ερυθρόλευκοι παίζοντας στην έδρα τους, απέναντι στην ουραγό ομάδα του πρωταθλήματος, δεν έχουν άλλη επιλογή από το τρίποντο. Το ματς δεν αναμένεται εύκολο αφού και η αντίπαλός τους θέλει βαθμούς για να αναπτερώσει τις ελπίδες της για παραμονή στην Κατηγορία. Αποτελεί ερωτηματικό η παρουσία του Μουστιβάρ. Ο Βαρέλα είναι έτοιμος, ενώ επανέρχεται ο Οσέι. Ο Τσμοβς προπονείται κανονικά και εναπόκειται στον Δαμιανού εάν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ