aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Ψάχνει αντίδραση… τώρα!

Νέα Σαλαμίνα: Ψάχνει αντίδραση… τώρα!

TOY ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετά από τέσσερις σερί ήττες, που είχαν ως αποτέλεσμα να μείνει στον πυθμένα της βαθμολογίας, η Νέα Σαλαμίνα αγωνιζόμενη σήμερα (16:00) απέναντι στον Ερμή στο «Αμμόχωστος» θα θελήσει να βγάλει αντίδραση και να πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη της. Γιατί, σε αντίθετη περίπτωση, θα σφίξει ακόμη περισσότερο ο κλοιός. Οι ερυθρόλευκοι έχουν εμπλέξει την ιατρική ομάδα για να οδηγήσουν άμεσα την ομάδα σε ανάκαμψη.

«Το ιατρικό με το αγωνιστικό είναι συνυφασμένα. Παράλληλα μιλάμε και με ψυχολόγο. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη γενική συσπείρωση που υπάρχει στην ομάδα. Είμαστε στον σωστό δρόμο για να οδηγήσουμε την ομάδα στην ανάκαμψη. Ποιότητα υπάρχει στην ομάδα και φάνηκε στα πρώτα τρία παιγνίδια», τόνισε σε χθεσινές δηλώσεις του ο Δημήτρης Λάζος.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου, που επιστρέφει στον πάγκο αφού πρόκειται για εξ αναβολής αγώνα, δεν υπολογίζει και πάλι τον Μπέριο, που θα χρειαστεί περίπου δύο εβδομάδες ακόμη γιατί υπέστη υποτροπή, ενώ ο Βάγκνερ πιθανότατα να βρίσκεται στον πάγκο. Ο Κύπριος τεχνικός θα παρουσιάσει στο αρχικό σχήμα τους ποδοσφαιριστές που είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, προσδοκώντας να ανταποκριθούν στον μέγιστο βαθμό και να οδηγήσουν την ομάδα στην πολυπόθητη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ