aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Πρώτο «διπλό», να έχει και συνέχεια

Νέα Σαλαμίνα: Πρώτο «διπλό», να έχει και συνέχεια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το πρώτο νικηφόρο αποτέλεσμα μακριά από την έδρα της, ήταν τεράστιας σημασίας για τη Νέα Σαλαμίνα αφού ήταν απέναντι σ’ έναν αντίπαλο με τους ίδιους στόχους. Η εμφάνιση των ερυθρόλευκων μπορεί να μην έφθασε σε ψηλά επίπεδα αλλά πήραν την ουσία, αυτό που επιζητούσαν διακαώς πριν τον αγώνα.

Αυτό που θα μετρήσει απ’ εδώ και στο εξής για την ομάδα του Δαμιανού, είναι η συνέπεια και η συνέχεια. Αφού όλοι στην ομάδα το πανηγύρισαν το βράδυ της Παρασκευής, γύρισαν σελίδα και σκέφτονται ήδη το επόμενο παιχνίδι που είναι και πάλι εκτός έδρας, με την ΑΕΚ.  Εξάλλου, ανακοίνωση εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας και ενημέρωσε για τον εντοπισμό θετικού κρούσματος κορωνοϊού σε μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Όπως σημειώνει, τα υπόλοιπα μέλη θα περάσουν από διαγνωστικό έλεγχο, ενώ οι εγκαταστάσεις θα απολυμανθούν. Ακυρώθηκε η χθεσινή προπόνηση. Επανήλθε ξανά ο… εφιάλτης αφού η Νέα Σαλαμίνα ταλαιπωρήθηκε από τον ιό, καθώς διψήφιος αριθμός ατόμων είχαν βρεθεί θετικοί και επηρεάστηκε σημαντικά η ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ