aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Προσοχή στην άμυνα θέλει ο Μηνά

Νέα Σαλαμίνα: Προσοχή στην άμυνα θέλει ο Μηνά

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Την επιστροφή στις νίκες θέλει να πανηγυρίσει η Νέα Σαλαμίνα, στη σημερινή (18:00) αναμέτρηση με αντίπαλο την Πάφος FC στο «Αμμόχωστος». Η προσφυγική ομάδα διατηρεί αήττητο πέντε αγώνων (τέσσερις ισοπαλίες και μία νίκη), στο σημείο όμως που βρισκόμαστε αυτό δεν της είναι αρκετό.

Η παραμονή στην Α΄Κατηγορία απαιτεί νίκες και απέναντι στην πρωτοπόρο του β’ γκρουπ οι ερυθρόλευκοι θέλουν όσο τίποτα την 11η νίκη σε αγώνες πρωταθλήματος. Ο Κωνσταντίνος Μηνά γνωρίζει ότι με αντίπαλο την παφιακή ομάδα τα αμυντικά λάθη δεν συγχωρούνται και με δεδομένο το αμυντικό πρόβλημα της ομάδας (στα εννέα από τα δέκα τελευταία ματς δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν) έχει εφιστήσει την προσοχή των παικτών του στα μετόπισθεν.

Στη διάθεση του Κύπριου τεχνικού τίθεται ξανά ο Κονφέ, ο οποίος έλειψε από το ματς κόντρα στον Εθνικό. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Βαρέλα. Έξω από το «Αμμόχωστος» έδωσαν ραντεβού οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας στις 16:00, ώστε να παρακολουθήσουν το ματς από γιγαντοοθόνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ