aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Προέχει η μάχη της παραμονής

Νέα Σαλαμίνα: Προέχει η μάχη της παραμονής

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Αδικημένοι νιώθουν στη Νέα Σαλαμίνα για το αποτέλεσμα του εκτός έδρας αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΛ. Όπως δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας Σάββας Δαμιανού μετά το τέλος του αγώνα, βάσει της συνολικής εικόνας τους οι ερυθρόλευκοι άξιζαν κάτι περισσότερο.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και ραδιοφωνικές δηλώσεις του προέδρου της προσφυγικής ομάδας, Θουκή Θουκυδίδη, ο οποίος είπε: «Δικαιούμασταν κάτι περισσότερο, όμως στο ποδόσφαιρο μετρούν τα γκολ και όχι οι ευκαιρίες».

Η Νέα Σαλαμίνα ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά επικίνδυνη, χάνοντας πέραν του πέναλτι και δύο ξεκάθαρες κλασικές ευκαιρίες με τον Ντανίλο. Επίσης, στο δεύτερο μέρος, αν και η ΑΕΛ ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έχασαν μια ακόμα κλασική ευκαιρία για να προηγηθούν, με τον Ντουβεντρού.

Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν πολύ κοντά στο να πάρουν κεφάλι στο σκορ, κάτι που πιθανόν να άλλαζε την έκβαση του παιχνιδιού. Το τελικό αποτέλεσμα (2-0) δυσκολεύει το έργο τους, ωστόσο είναι αποφασισμένοι στον επαναληπτικό (17 Μαρτίου) να παλέψουν και να κυνηγήσουν κάθε πιθανότητα πρόκρισης.

Μέχρι τότε μεσολαβούν δύο σημαντικοί αγώνες πρωταθλήματος, με αντιπάλους τον Ερμή και τον Εθνικό, στους οποίους άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο επικεντρώνουν την προσοχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ