aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Πήραν όλοι χρήματα για τον Μάρτιο

Νέα Σαλαμίνα: Πήραν όλοι χρήματα για τον Μάρτιο

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

«Τέσσερις χορηγοί (σ.σ. CytaVision και άλλοι τρεις) που δίνουν μηνιαίες δόσεις μας ενημέρωσαν ότι αναστέλλουν τις πληρωμές. Αν αναιρεθούν τα τηλεοπτικά θα κηρύξουμε όλοι πτώχευση», είπε μεταξύ άλλων πρόσφατα ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Θουκής Θουκυδίδης. Παρόλο που το Δ.Σ. των ερυθρόλευκων δεν πήρε ούτε… γρόσι από χορηγίες, βρήκε τρόπο να δώσει χρήματα στους παίκτες για τον Μάρτιο, αφού οι μισθοί Φεβρουαρίου έχουν  εξοφληθεί.

Χθες ο Active 107.4 & 102.5 αποκάλυψε ότι το Δ.Σ. της Σαλαμίνας κάλεσε και διαμοίρασε 70.000 στους ποδοσφαιριστές. Πληρώθηκαν οι χαμηλόμισθοι μέχρι 2.000 ευρώ, όλο τον μισθό όπως και το προσωπικό των γραφείων αλλά και το τεχνικό τιμ μέχρι το εν λόγω ποσό, ενώ τους υψηλόμισθους τους καταβλήθηκε το 33 % του μισθού τους. Μια σημαντική κίνηση εν μέσω της οικονομικής κρίσης που διέρχονται όλα τα σωματεία εξ αιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και της αναστολής κάθε επίσημης αθλητικής δραστηριότητας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ