aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Περιμένοντας νέα για τον Ελουντού

Νέα Σαλαμίνα: Περιμένοντας νέα για τον Ελουντού

Ο Τσαρλς Ελουντού έφυγε με το φορείο στο 58ο λεπτό του παιχνιδιού της Νέας Σαλαμίνας με τον Απόλλωνα (1-3), που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στο «Αμμόχωστος». Γι’ αυτό και ο Σάββας Πουρσαϊτίδης περιμένει τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, για να ξέρει αν (και για πόσο καιρό) θα στερηθεί τον Καμερουνέζο ακραίο επιθετικό.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Αμμοχώστου δεν έχει καιρό για δάκρυα μετά το χάσιμο του α’ γκρουπ. Πλέον θα πρέπει να παλέψει για να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα ήταν το ιδανικό αν άρχιζε με νίκη στα πλέι άουτ. Αντίπαλός της θα είναι στο «Αμμόχωστος» ο Εθνικός, που βρίσκεται στην ανεπιθύμητη 11η θέση με πέντε βαθμούς λιγότερους.

Με ενδεχόμενο τρίποντο θα τον αφήσει οκτώ πόντους μακριά της, ενώ σε αντίθετη περίπτωση η απόσταση θα μειωθεί στους δύο, γεγονός που θα την αγχώσει για τα καλά. Απέναντι στους μπλε αναμένεται να επιστρέψει ο Ιωάννης Κωστή, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Απόλλωνα λόγω διαστρέμματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ