aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Περίεργες καταγγελίες από τον Μαουρίσιο που ζητάει χρήματα

Νέα Σαλαμίνα: Περίεργες καταγγελίες από τον Μαουρίσιο που ζητάει χρήματα

Περίεργες καταγγελίες από τον τέως επιθετικό της Νέας Σαλαμίνας, Μαουρίσιο Πλεντσκάουσκας Κορντέιρο, ο οποίος αποχώρησε από την προσφυγική ομάδα μετά από την απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος και αναζητεί τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό.

Μέσω των Social Media (αναρτήσεις στα stories), ισχυρίζεται ότι η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας δεν τήρησε κάποια συμφωνία της μαζί του όταν αποφασίστηκε η διακοπή του πρωταθλήματος και αναφέρει πως έχει να παίρνει χρήματα, γύρω στα 500 ευρώ και ενώ του ελέχθη πως θα τα πάρει, δεν λαμβάνει απάντηση στα μηνύματα. Μάλιστα, ανάρτησε και ηχογραφημένη σύντομη συνομιλία που αφορά σε προφορική συμφωνία, η οποία ενδεχομένως να είναι και προϊόν υποκλοπής.

Σε όλο αυτό, κάπως «εμπλέκεται» μάλιστα και ο Τσαρλς Ελουντού, με τρόπο ανεξήγητο, ενώ φαίνεται να λέχθηκε στον Βραζιλιάνο παίκτη πως δεν θα λάβει τα 500 ευρώ και πως αθέτησε τη συμφωνία, με τη δικαιολογία πως διαλαλούσε σε συμπαίκτες του πως θα πληρωθεί ολόκληρο τον Απρίλιο, κάτι που ο ίδιος αρνείται πως έκανε. Επίσης, πληροφορηθήκαμε πως παίκτης μιλάει σε άτομα του περιβάλλοντός του και για λεφτά που όπως υποστηρίζει δεν πήρε ακόμη από το σχέδιο της Κυβέρνησης. Εάν ο παίκτης πάρει τη νομική οδό, ή προσφύγει σε κάποιο αρμόδιο σώμα, είναι κάτι που μόνο ο ίδιος γνωρίζει.

Όπως πληροφορηθήκαμε, είναι επίσης ορατό το ενδεχόμενο μετά από την πράξη αυτή του Μαουρίσιο, να επιδιώξει να προστατέψει και η Σαλαμίνα τα δικαιώματά της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ