aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Πάτησε γκάζι για εξάδα!

Νέα Σαλαμίνα: Πάτησε γκάζι για εξάδα!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τέταρτη σερί νίκη, πέμπτο ματς αήττητη και φουλ για εξάδα! Η Νέα Σαλαμίνα νίκησε την Πάφος FC, την έπιασε στην 7η θέση με 24 βαθμούς (όσους και ο Ολυμιακός) και βρίσκεται μόλις ένα μακριά από την έκτη θέση. Η ομάδα του Σάββα Δαμιανού έδειξε και χθες ότι είναι στα καλύτερά της, ξεπερνώντας μια και καλή το «πλήγμα» που υπέστη με τα μαζικά κρούσματα κορωνοϊού.

Οι ερυθρόλευκοι «καθάρισαν» το ματς που έγινε στο «Αμμόχωστος» και με το οποίο έπεσε η αυλαία της 19ης αγωνιστικής, από το ημίωρο. Αποτελεσματικοί, προηγήθηκαν 2-0 με τα γκολ των Οσέι (25’) και Καμισοκό (30’) και έθεσαν νωρίς τις βάσεις για μια σπουδαίας σημασίας νίκη. Η Πάφος FC, μετά την «πεντάρα» επί του Ολυμπιακού, ήταν απογοητευτική στο χθεσινό ματς και δέχθηκε φυσιολογικά την ήττα. Δεν είναι σταθερή στην απόδοσή της και στα θετικά αποτελέσματα και θα πρέπει να βελτιωθεί αισθητά στη συνέχεια εάν θέλει να ελπίζει σε παρουσία της στην εξάδα.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Πάφος (που έχασε από το 13’ τον Πάντσεον) είχε περισσότερο την μπάλα στην κατοχής της, όμως ήταν φλύαρη με αποτέλεσμα να μην απειλήσει σε καμία περίπτωση την εστία του Βεσελόφσκι. Αντιθέτως, η Νέα Σαλαμίνα χωρίς να φθάσει σε ψηλά επίπεδα απόδοσης, ήταν αποτελεσματική και πέτυχε δύο γκολ. Στην επανάληψη όσο κι αν προσπάθησε η φιλοξενούμενη ομάδα, που είχε κάποιες καλές στιγμές, η Νέα Σαλαμίνα διαχειρίστηκε εξαιρετικά το προβάδισμά της και έφθασε στην επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ