aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Πάση θυσία, επάνοδος στις επιτυχίες

Νέα Σαλαμίνα: Πάση θυσία, επάνοδος στις επιτυχίες

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Στον δρόμο των επιτυχιών έχει στόχο να επιστρέψει η Νέα Σαλαμίνα την Κυριακή στο Δασάκι με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας. Μετά από δύο αγωνιστικές, κόντρα σε Ανόρθωση και Απόλλωνα για την 20ή και 21η αγωνιστική αντίστοιχα, στις οποίες έμεινε μακριά από τα τρίποντα, η ομάδα του Σάββα Δαμιανού θέλει όσο τίποτα τους τρεις βαθμούς απέναντι στην αχνιώτικη ομάδα.

Το ρευστό σκηνικό στη μάχη για μια θέση στην πρώτη εξάδα δεν επιτρέπει νέο στραβοπάτημα στους ερυθρόλευκους, μετά τα δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Ο Σάββας Δαμιανού γνωρίζει ότι ο μεθαυριανός αγώνας της 22ης αγωνιστικής είναι μεγάλης σημασίας.

Η προετοιμασία για το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό συνεχίζεται χωρίς τους -εδώ και καιρό- τραυματίες Αντιόλο (έτσι κι αλλιώς διαγράφηκε από το ρόστερ μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη, Πάβελ Τσμοβς (η κατάσταση του οποίου βελτιώνεται, ωστόσο αναμένεται να επιστρέψει σε 2-3 εβδομάδες) και Θεόδωρο Μπέριο, ο οποίος πήγε στο εξωτερικό για ειδική θεραπεία. Παράλληλα ο Κύπριος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σόνι Μουστιβάρ, που έλειψε και από το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ