aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Παρουσιάζει εισιτήρια διαρκείας, εμφανίσεις και Πάμπο Χριστοδούλου!

Νέα Σαλαμίνα: Παρουσιάζει εισιτήρια διαρκείας, εμφανίσεις και Πάμπο Χριστοδούλου!

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, μέσω της οποίας ενημερώνει για την δημοσιογραφική διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, όπου θα παρουσιαστούν τα εισιτήρια διαρκείας και οι επίσημες εμφανίσεις των ερυθρολεύκων ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά:  «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας ενημερώνει ότι την Παρασκευή 10/7 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί δημοσιογραφική διάσκεψη για παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας, της επίσημης εμφάνισης της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 και ακολούθως δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή της ομάδας Παμπου Χριστοδούλου. Η δημοσιογραφική διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα VIP του σταδίου N. Papas Group Αμμόχωστος Επιστροφή και καλούμε όσους φίλους δημοσιογράφους ενδιαφέρονται να παρεβρεθούν να επικοινωνήσουν έγκαιρα με το γραφείο Τύπου του σωματείου μας για να διευθετηθεί η θέση τους τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ