aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Παραμένει κάτοικος στο «Αμμόχωστος» ο Μπαραβίκας

Νέα Σαλαμίνα: Παραμένει κάτοικος στο «Αμμόχωστος» ο Μπαραβίκας

Συνεχίζει στη Νέα Σαλαμίνα ο Λιθουανός δεξιός μπακ Ρολάντας Μπαραβίκας (δεξιά στη φωτό). Ο Χοσέ Σαν Ρομάν δεν συνεχίζει ως γνωστόν καθότι οι ερυθρόλευκοι δεν άσκησαν το δικαίωμα ανανέωσης του συμβολαίου του, ενώ ο Μπαραβίκας ο οποίος αγωνίστηκε με επιτυχία από τον Ιανουάριο που αποκτήθηκε μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος, θεωρείτο ως μία αξιόπιστη λύση (διαβάστε εδώ τι είχε γράψει πριν από λίγο καιρό η ιστοσελίδα μας).

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο πρώτος στόχος για το δεξιό άκρο της άμυνας ήταν άλλος παίκτης ο οποίος απέρριψε την πρόταση των ερυθρόλευκων. Tο δεξιό άκρο της άμυνας, το στη νέα σεζόν θα είναι ενδυναμωμένο και με την επιστροφή του Τιμόθεου Παύλου.

Αναλυτικά: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ρολάντας Μπαραβίκας. Ο Μπαραβίκας αγωνίζεται στα άκρα της άμυνας και έχει υπογράψει συμβόλαιο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο. Ευχόμαστε στον Μπαραβίκας πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα!».

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ