aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΝέα Σαλαμίνα: Ούτε να το σκέφτεται θέλει…

Νέα Σαλαμίνα: Ούτε να το σκέφτεται θέλει…

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα πάση θυσία θέλει σήμερα η Νέα Σαλαμίνα που υποδέχεται στο «Αμμόχωστος» την ουραγό της βαθμολογίας Καρμιώτισσα (19:00, Cytavision2). Οι ερυθρόλευκοι θέλουν αρχής γενομένης από το σημερινό ματς, να αφήσουν πίσω τους τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους για παραμονή στην Κατηγορία.

Ούτε να σκέφτεται θέλει ο Χρύσης Μιχαήλ το ενδεχόμενο νέας απώλειας βαθμών, η οποία ενδέχεται να ανοίξει την «ψαλίδα» από τις θέσεις της παραμονής, που βρίσκονται Εθνικός και Δόξα. Ο Κύπριος τεχνικός θέλει να κάνει σεφτέ στον πάγκο της Νέας Σαλαμίνας αφού στα προηγούμενα τρία ματς δεν ευτύχισε να πανηγυρίσει.

Πολύ σημαντική κρίνεται η επιστροφή του Νίκο Βαρέλα, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε και θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του. Από την άλλη, ο Ντανίλο ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος στη χθεσινή τελευταία προπόνηση και την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν θα βρεθεί στην αποστολή. Η παρουσία του δεύτερου σκόρερ της ομάδας κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ