aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: «Όχι» για Τζιολοβάρτ, «δεν πωλείται ο Κωστή»

Νέα Σαλαμίνα: «Όχι» για Τζιολοβάρτ, «δεν πωλείται ο Κωστή»

Στον Super Sport FM (104.0) μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, ο οποίος αναφέρθηκε για όλα όσα αφορούν το ρεπορτάζ των ερυθρόλευκων.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην ψεσινή συνέλευση, τονίζοντας ότι καθορίστηκε και εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός της νέας σεζόν. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι η Νέα Σαλαμίνα απέρριψε πρόταση από το εξωτερικό για τον Τζιολοβάρτ, ενώ υπογράμμισε ότι δεν είναι διατεθειμένοι να πωλήσουν τον Ιωάννη Κωστή.

Για το αν είχε κόσμο στην συνέλευση: «Είχε αρκετό κόσμο από πλευράς των μελών του σωματείου. Λύθηκαν οι όποιες απορίες υπήρξαν σε όλα τα μέλη του σωματείου και από εκεί και πέρα καθορίστηκε το νέο Δ.Σ για τα επόμενα δυο χρόνια. Παρόλο που δεν έχουν καθοριστεί τα πόστα που θα αναλάβει ο καθένας, συνεχίζουμε με την ίδια πολιτική, με σκοπό να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα. Για να γνωρίζει ο κόσμος, εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός και θα είναι ο ίδιος με την περσινή σεζόν».

Τα χρήματα που έπαιρναν οι Τιάγκο και Μαργκάσα για παράδειγμα, με τα ίδια ποσά, θα πάρετε άλλους ποδοσφαιριστές; «Πολύ πιθανό. Μπορεί να θέλει να δαπανήσει περισσότερα χρήματα όμως ο προπονητής για μια διαφορετική θέση. Επομένως, πρέπει οι Πουρσαϊτίδης και Παπαϊωάννου να πάρουν τις σωστές αποφάσεις. Εμείς δεν ασχολούμαστε με το πόσα θα δώσουν στον κάθε ποδοσφαιριστή. Η διοίκηση θέλει να τηρείται αυστηρά ο προϋπολογισμός».

Για το έλλειμμα: «Γύρω στις 200.000+, το ρίξαμε σε 70.000. Είναι ταμειακό έλλειμμα και έχουν αναλυθεί πράγματα τα οποία αν δεν προσέξουμε θα φέρουμε το σωματείο μας σε κίνδυνο».

Για τον αν έγινε πρόταση στον Τζιολοβάρτ: «Ναι και την έχουμε απορρίψει. Από το εξωτερικό. Το Δ.Σ. έκρινε ότι δεν ανταποκρίνεται η πρόταση στις απαιτήσεις, έτσι απορρίφθηκε, δεν έχουμε οποιαδήποτε πρόταση για άλλον ποδοσφαιριστή»

Για τις αποχωρήσεις μέχρι στιγμής: «Είναι ο Τιάγκο, ο Μαργκάσα, ο Φουστάρ, ο Βεσελόφσκι, ο Άγους, ο Σικόρσκι. Αποχωρούν παίκτες από την βασική εντεκάδα. Όμως έχουμε τους παίκτες πίσω από αυτούς όπως ο Κωστή, που δεν πωλείται. Σε κάποιους ποδοσφαιριστές υπάρχουν κόκκινες γραμμές και δεν είναι προς πώληση. Έχουμε τη δυνατότητα να φέρουμε παίκτες ισάξιους και καλύτερους».

Υπάρχει μια φημολογία ότι ο Πουρσαϊτίδης δεν θέλει να φύγουν άλλοι ποδοσφαιριστές. Ισχύει; «Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση αυτή η φημολογία. Ασφαλώς και θέλει να παραμείνουν κάποιοι ποδοσφαιριστές, όμως αντιλαμβάνεστε ότι αν αποχωρήσει ένας παίκτης και μπει ένα σεβαστό ποσό στον προϋπολογισμό, θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα μέρος του για τον αντικαταστάτη του».

Για τον Μαργκάσα και τον Κορέια: «Κατ’ αρχήν είχαμε την Τρίτη μια τελευταία προσπάθεια να μεταπείσουμε τον ποδοσφαιριστή. Είχαμε προσφέρει ένα διετές συμβόλαιο. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια. Φεύγει ένα παίκτης 34 χρονών, παίρνουμε 50.000 θα μπει και ένα ποσό από τα εισπρακτέα στον προϋπολογισμό. Όσο αφορά στον Κορέια, αυτό που θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τον κόσμο είναι ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ